Samenzweringstheorieën

 

 

 

 

 

Samenzweringstheorieën: ik kan er geen genoeg van krijgen. De fantasie van mensen slaat dan heerlijk op hol. Zo vertelde de evangelist Richard Gage tijdens een lezing op de TU over 9/11 dat niet de islamitische terroristen de Twin Towers hadden laten instorten, maar de Amerikaanse overheid zelf! Klepkolder vinden veel mensen, maar ik geniet van zulke gedachten. Ze bewijzen hoe creatief mensen zijn.

Op internet wemelt het van de prachtigste samenzweringsgedachten. Zo streven politici, generaals en grootkapitaal tijdens de jaarlijkse Bilderbergconferentie naar een wereldregering die ons een werelddictatuur wil opdringen. Want waarom zijn die bijeenkomsten anders geheim? En wist u dat Obama een moslim is, dat het Ebolavirus in een laboratorium is ontwikkeld om de overbevolking een halt toe te roepen en dat Hitler UFO’s heeft ontwikkeld die nog steeds rondvliegen? Op de website infowars.com bewezen deskundigen dat vlucht MH17 is neergehaald door het Oekraïense leger. Onzin, zegt u? Dat doet niet ter zake. Het gaat bij complottheorieën helemaal niet om de waarheid. Ze geven het prettige gevoel dat je grip hebt op de wereld en dat jij de enige bent die de echte werkelijkheid kent.

Toen ik in mijn jeugd hoorde dat Paul McCartney dood was, heb ook ik de platen van de Beatles achterstevoren gedraaid. En verdraaid, wat hoorde ik bibberend uit mijn boxen klinken? Paul is dead! Wat een fantastisch moment was dat. Hij was overleden en ik had het bewijs gevonden! Die man tijdens concerten was een dubbelganger! Opeens voelde ik me heel belangrijk. Wist u trouwens dat het miljoenentekort van de spoortunnel bewust is gecreëerd door de Delftse overheid om meer landelijke bekendheid te krijgen? Bel de TU maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *