Literair café Delft op vrijdag 14 maart

Op vrijdag 14 maart geven Marcel de Jong en Jan van der Mast  de aftrap van een nieuw literair café bij boekhandel Second Story in Delft.  Samen met singer-songwriter Olmo van der Mast begeven zij zich op ‘De grens tussen fictie en werkelijkheid’.

Poster 14-3Het literair café vindt plaats in de knusse boekhandel Second Story in Delft. Er kunnen dertig mensen in – een mooi aantal om een sfeer van gezamenlijkheid te bewerkstelligen. Het thema ‘de grens tussen fictie en werkelijkheid’ heeft betrekking op de boeken die Jan van der Mast en Marcel de Jong hebben geschreven. Zij zoeken als schrijvers naar de fragiele grens tussen de werkelijkheid en de niet-bestaande wereld van de fictie.

Jan van der Mast bespreekt zijn succesvolle boek De kleine keizer. Marcel de Jong leest voor uit zijn roman Geen les meer. Daarnaast bespreken beide schrijvers de roman waar ze op dit moment aan werken: Agnetha, een historische roman, en Coma – een verhaal over het wezen van het menszijn. Daartussendoor speelt singer-songwriter Olmo van der Mast mooie, zelf geschreven nummers.

Olmo

Waar: Boekhandel Second Story – Vrouwjuttenland 25, Delft

Aanvang: 20.00 uur

Kosten: € 10 (inclusief drank)

Kaarten : tanhar@tele2.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *