Kies voor een leuk jubileumboek voor uw organisatie

Bestaat uw bedrijf 25 jaar? Of vijftig? Honderd misschien zelfs wel? Zo’n jubileum is een bijzonder moment. Het is een mijlpaal om terug én vooruit te kijken. Een jubileumboek is daarbij een mooie manier om het verhaal van uw organisatie vast te leggen. 

Research

Er is vast veel informatie te vinden over de geschiedenis van uw bedrijf. In het archief van uw organisatie, in andere archieven, in kranten en tijdschriften. Wij zijn goed in het boven water halen van het verhaal van uw organisatie. Daar doen we graag archiefonderzoek voor. Het is verbazingwekkend welke verhalen je dan ontdekt.

Interviews

De geschiedenis van uw organisatie is vooral de geschiedenis van uw medewerkers. Zij hebben de verhalen over uw bedrijf. Prachtige anekdotes, ontroerende momenten, hilarische verhalen, over successen en verkeerde keuzes. Wij hebben veel ervaring met het interviewen van medewerkers en oud-medewerkers. Die gesprekken leveren vaak een schat aan informatie op. Hun verhalen maken de geschiedenis van uw bedrijf persoonlijk.

Schrijven

Uiteraard schrijven wij ook de tekst van het jubileumboek. Makkelijk leesbaar, geschikt voor een breed publiek. Maar vooral boeiend. Wij zorgen dat de geschiedenis van uw organisatie levend blijft.

Fotograferen

Een jubileumboek kan niet zonder foto’s. Wij bedenken samen met u een  beeldconcept. Hierbij brengen we samenhang aan tussen de foto’s van vroeger en de foto’s van nu. Wij zorgen dat de foto’s de geschiedenis van uw organisatie prachtig in beeld brengt en tegelijkertijd uw plannen voor de toekomst belicht.

Ontwerpen

We zorgen ook dat uw jubileumboek er mooi en professioneel uitziet. Het is belangrijk dat het boek aantrekkelijk is om te pakken en te lezen. Uiteraard sluit het boek aan bij de huisstijl van uw organisatie.

Drukken

Ook voor het drukken van het boek zorgen wij. Ingenaaid, fraaie omslag en mooi papier. U kunt er zeker van zijn dat het boek van hoge kwaliteit is. Het is overigens ook interessant om een jubileumboek te combineren met een online verhaal over de geschiedenis en toekomst van uw organisatie. Ook daar kunnen wij voor zorgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *