Tekst jaarverslag Royal Delft Group

DJC Communicatie heeft het jaarverslag 2015 voor de Royal Delft Group geschreven. Het is  prachtig vormgegeven. Een mooi document voor een innovatief bedrijf waarin de company pride overal voelbaar is. 

jaarverslag-rdDe Royal Delft Group ontwikkelt al sinds 1653 unieke en onderscheidende producten die ontstaan zijn vanuit oude Nederlandse ambachten. Het bedrijf is wereldwijd bekend om de bijzondere uitstraling en hoogwaardige kwaliteit van Delfts Blauw, Leerdam Kristal, luxe bestek van Van Kempen & Begeer en kookgereedschappen van BK Cookware.

Een lange geschiedenis
De Royal Delft Group heeft een lange historie. Al meer dan driehonderdvijftig jaar ontwikkelt het bedrijf sier- en gebruiksobjecten met een Nederlandse uitstraling. De merken van Royal Delft zijn geworteld in oude ambachten die behoren tot het cultureel erfgoed van Nederland.

Koninklijk
Royal Delft is sinds 1919 een Koninklijk bedrijf. Dat predicaat bewijst dat het bedrijf al eeuwenlang in staat is op eigentijdse wijze ambachtelijke producten te produceren die Nederland wereldwijd op de kaart zetten.

Ambachtelijk vakmanschap
Al sinds de oprichting werkt Royal Delft met echte vakmensen. Zij staan garant voor de topkwaliteit van de producten. Hun vakmanschap is uniek in Nederland. Royal Delft zorgt er al eeuwenlang voor dat die kennis van generatie op generatie overgedragen wordt. Zo kan het bedrijf de expertise en ambachtelijke werkwijze doorontwikkelen en het cultureel erfgoed van Nederland levend houden.

Dutch Design
De producten van Royal Delft worden ontworpen door vermaarde Nederlandse kunstenaars en designers. Zij verbinden ingetogen, stijlvolle ontwerpen met gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Dat geeft de merken een herkenbare Nederlandse uitstraling. Royal Delft heeft niet voor niets diverse internationale design awards in de wacht gesleept.

Innovatief vermogen
Royal Delft houdt haar tradities hoog in het vaandel. Maar daarnaast is het ook een innovatief bedrijf. Vakmanschap wordt verbonden met een moderne productiewijze en stijlvolle vormgeving. Daarmee geeft het bedrijf het cultureel erfgoed van Nederland een eigentijdse uitstraling. Royal Delft zorgt voor een subtiel samenspel tussen heden en verleden. Tussen traditie en vernieuwing. Dat levert een authentieke collectie op die nationaal en internationaal vermaard is.

Het jaarverslag is te lezen, door HIER te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *