Interview bij Stadsradio Delft over mijn columns

Wekelijks lees ik mijn column uit de Delftse Post voor bij Stadsradio Delft. Op woensdag 18 december las ik een speciale kerstcolumn voor. En en passant werd ik geïnterviewd door presentator Frans van Rijnswou. Inderdaad: schrijven is slechts 1% inspiratie. De rest is gewoon een lange werkdag.

SRD

Het was een leuk gesprek over de reacties op mijn wekelijkse columns. Boze mensen die hun lange epistels ondertekenen met alle titels die ze maar rijk zijn. Andere Delftenaren die mij een hart onder de riem willen steken. En één keer moest ik op het matje komen bij een wethouder. Omdat ik de tweede wereldoorlog had aangehaald. En dat is natuurlijk verboden in Nederland. Net zoals je nooit iets kritisch over Joden mag schrijven. Of over de Islam. Of de grachtengordel. De vrijheid kent zijn grenzen. Soms moet ik denken aan Animal Farm. Some animals are equal, but some animals are more equal thans others. Kent u de beesten die deze tekst boven de boerderij plaatsten? Dat zei ik trouwens maar niet tijdens het interview. Wel vertelde ik de presentator dat ik af en toe scherp moet zijn. Gestapopraktijken. Jordi Jihad. Soms moet ik rellen. Anders zou ik nooit een goede columnist zijn. Toch? Luister het interview door te klikken op de foto. Of ga naar: https://www.youtube.com/watch?v=2dolM3jOPCI

 

 

 

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *