Harry Siers zingt Tom Waits tijdens Literair Café Delft

Op vrijdag 27 juni organiseren boekhandel Second Story, DJC Communicatie en Marcel de Jong weer een Literair Café Delft bij boekhandel Second Story. Gerard Jellema vertelt verhalen over Japan en Rolf Clason draagt gedichten voor. Tijdens de avond zingt Harry Siers liederen van Tom Waits in het Nederlands. Het Literair Café Delft begint om 20.00 uur.

Literair cafe - de schoonheid van melancholie 3Het literair café vindt plaats in de knusse boekhandel Second Story in Delft. Er kunnen dertig mensen in – een mooi aantal om een sfeer van gezamenlijkheid te bewerkstelligen. Het motto van de avond is ‘de schoonheid van melancholie’. De schrijvers, beide woomachtig in Delft, dragen niet alleen voor, maar vertellen ook over de totstandkoming van hun verhalen en gedichten. Zo gaan de verhalen nog meer leven.

Harry Siers treedt voor de tweede keer in Delft op.  Hij heeft de nummers van Tom Waits bewerkt en vertaald in het Nederlands. Met zijn fluwelen stem weet hij de schoonheid van Waits’ melancholie prachtig te vangen in poëtische zinnen. Klik voor het nummer ‘Ik neem je mee’.

Waar: Boekhandel Second Story – Vrouwjuttenland 25, Delft
Aanvang: 20.00 uur
Kosten: € 10 (inclusief drank)
Kaarten : tanhar@tele2.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *