Culturele avond over coma bij Literatuur Café Delft

Op donderdag 19 maart vindt er weer een Literatuur Café bij boekhandel Second Story plaats. De avond heeft als thema: coma, de fragiele grens tussen leven en dood. Het Literair Café Delft begint om 20.00 uur.

Poster Literair Cafe

Het literair café vindt plaats in de knusse boekhandel Second Story in Delft. Er kunnen dertig mensen in – een mooi aantal om een sfeer van gezamenlijkheid te bewerkstelligen. De Delftse schrijver Marcel de Jong draagt voor uit zijn laatste roman Coma – een boek dat zeer positief door de pers is ontvangen. En twee bestuursleden van de Stichting Zorgen na Coma vertellen het indrukwekkende verhaal over hun drieëndertige jarige zus en dochter die met een niet-responsief waaksyndroom in een verpleeghuis ligt. Hun motto is: geef patiënten met een verminderd bewustzijn een kans! Heb heel veel geduld en geef niet te snel op!

Tijdens de avond speelt de Antero Pellikka prachtige klassieke gitaarmuziek. Pellikka heeft het conservatorium in Finland afgerond, en volgt nu een masteropleiding aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag 

Antero Pellikka

COMA-Marcel de Jong_HR (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar: Boekhandel Second Story –Vrouwjuttenland 25, Delft

Aanvang: 20.00 uur

Kosten: € 7,50 (inclusief drank)

Kaarten : tanhar@tele2.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *