Bekendmaking nieuwe roman Coma op de Manuscripta

Dit jaar vindt de jaarlijkse opening van het boekenseizoen –  de Manuscripta – plaats in Utrecht. Ook mijn Uitgeverij Passage is aanwezig op de Manuscripta. Ik zal tussen 15.00 en 16.00 uur in de stand van de uitgever  vertellen over mijn nieuwe roman Coma en mijn eerdere boeken Tropenkolder en Geen les meer signeren.


Centraal op Manuscripta staan de plannen die de uitgeverijen hebben voor het nieuwe seizoen. Je zult dus een schat aan informatie bij de stands kunnen verzamelen.  Tal van schrijvers treden op en signeren bij de diverse boekhandels in Utrecht. Zelf ben ik aanwezig bij de stand van Uitgeverij Passage, stand 18 – zie plattegrond.

Manuscripta dit jaar dus op zondag 7 september van 13.00 – 18.00 uur in de binnenstad van Utrecht. Toegang gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *