Trainer en presentator

Ervaren trainer
Zoekt u een trainer communicatieve vaardigheden of mediawijsheid? Ik heb ruime ervaring als trainer. Zo leid ik praktijkopleiders voor de meubelbranche op. Geef ik trainingen mediawijsheid, schrijfvaardigheden en framing. Ik kies altijd voor veel interactie met de cursisten. Daarbij ga ik altijd uit van hun ervaring, kennis en interesse. Tot tevredenheid van de cursisten. “Marcel heeft me veel handvaten gegeven voor het opleiden en begeleiden van studenten.”

Energieke en deskundige presentator
Zoekt u een energieke dagvoorzitter of presentator van uw online of offline congres, conferentie of symposium? Iemand die er flow in kan brengen? Die goede gesprekken kan voeren en goed kan interviewen? Neem dan contact op. Samen met u kijk ik dan hoe we uw bijeenkomst het beste kunnen vormgeven. Denk hierbij aan:

  • Online bijeenkomsten;
  • Symposia;
  • Conferenties;
  • Personeelsbijeenkomsten.

Journalistieke ervaring geeft diepgang
Al sinds 1998 werk ik als freelance journalist. Voor AD, Antiliaans Nieuwsblad, Delftse Post. Die journalistieke ervaring helpt me om de gesprekken tijdens symposia en conferenties goed te modereren. Mijn vragen helpen de sprekers om hun verhaal nog verder te verduidelijken. U zult merken dat ik door mijn manier van presenteren de mensen kan verbinden. Een gevoel van trots geven.

Positieve reacties
Inmiddels heb ik ervaring met het presenteren van een online bijeenkomst voor 1.500 mensen, personeelsbijeenkomsten over spannende reorganisaties en een symposium over samenwerking in de bioscience sector. De mensen zijn zonder uitzondering positief over mijn wijze van presenteren en modereren:

“Wat een flow!”
‘Goed gedaan!”
“Wat een energie.”
“verfrissend.”
“Je kunt merken dat je een echte journalist bent.”