Kies voor een energieke presentatie van uw online en offline bijeenkomst

Zoekt u een energieke dagvoorzitter of presentator van uw online of offline congres, conferentie of symposium? Iemand die er flow in kan brengen? Die goede gesprekken kan voeren en goed kan interviewen? Neem dan contact op. Samen met u kijk ik dan hoe we uw bijeenkomst het beste kunnen vormgeven.

Organiseert u een symposium, personeelsbijeenkomst of conferentie? Dan weet u hoe belangrijk het is dat de dagvoorzitter er de vaart inhoudt. Dat hij of zij energie opwekt, enthousiasme en interesse. Die presentatie of moderatie kan ik uw organisatie bieden.

Journalistieke ervaring geeft diepgang
Al sinds 1998 werk ik als freelance journalist. Voor AD, Antiliaans Nieuwsblad, Delftse Post. Die journalistieke ervaring helpt me om de gesprekken tijdens symposia en conferenties goed te modereren. Mijn vragen helpen de sprekers om hun verhaal nog verder te verduidelijken. U zult merken dat ik door mijn manier van presenteren de mensen kan verbinden. Een gevoel van trots geven.

Positieve reacties
Inmiddels heb ik ervaring met het presenteren van een online bijeenkomst voor 1.500 mensen, personeelsbijeenkomsten over spannende reorganisaties en een symposium over samenwerking in de bioscience sector. De mensen zijn zonder uitzondering positief over mijn wijze van presenteren en modereren:

“Wat een flow!”
‘Goed gedaan!”
“Wat een energie.”
“verfrissend.”
“Je kunt merken dat je een echte journalist bent.”

Interesse? Mail dan naar info@djccommunicatie.nl of bel: 0638280090.

 

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *